Totalrenovering Bromma

Inspire Bygg och Plattsättning – totalrenovering Bromma

Ett litet och personligt företag med stor kompetens

Hjärtligt välkommen till Inspire Bygg och Plattsättning, ett litet och personligt företag med stor kompetens. Ett företag som finns till för er i Bromma som vill få hjälp med en totalrenovering. Fördelarna med att vända sig till ett mindre byggföretag är många. Det är enkelt att komma i kontakt med företaget och jag som driver det kan fatta snabba beslut utan att de behöver godkännas av någon annan. Enkelt, prisvärt och bekvämt!

Om mig

Jag driver företaget ensam men tar vid behov in extra arbetskraft. Ända sedan 2008 har jag varit i branschen och skaffat mig en bred kompetens och erfarenhet. För närvarande vänder jag mig till privatkunder, bland annat erbjuder jag totalrenovering till kunder i Bromma med omnejd.

Om oss

Små & stora uppdrag

Mig kan ni anlita för såväl det lilla som det stora uppdraget. Det är alltid kundens behov och önskemål som styr och alla kunder är för mig lika viktiga.

Alltid nöjda kunder

Med kvalitet och noggrannhet i alltifrån arbetsmetoder till materialval ser jag till att alla som anlitar mig blir 100 procent nöjda.
Tjänster

Vad jag erbjuder för tjänster

Inspire Bygg och Plattsättning har ett brett tjänsteutbud Det går att få hjälp med det allra mesta! Jag som driver företaget har arbetat i flera år som snickare och ser fram mot att få hjälpa dig med det som du önskar min hjälp med. En offert bjuder jag dig på!

Totalrenovering

Vänd er till mig för en komplett lägenhets- eller husrenovering där allting görs om utifrån dina önskemål och bostadens förutsättningar. Även andra, mindre omfattande renoveringar, utförs.

Övriga tjänster:

  • badrumsrenovering
  • nyproduktion
  • altaner
  • snickeriarbeten
  • takläggning
  • takrenovering
  • ombyggnad
  • tillbyggnad.

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta mig på följande sätt:

Inspire Bygg och Plattsättning

TRONDHEIMSGATAN 11, 164 32 Kista

0762922665

Abdullaev_f@yahoo.se

Totalrenovering Bromma

När ni behöver hjälp med någonting inom bygg eller renovering, då hjälper jag er! Noggrannhet, prisvärdhet och kvalitet är vad ni kan förvänta er när ni anlitar mig!

Kontakt